Измамници дебнат една зодия, търпение за други две

Какво вещаят звездите?

Измамници дебнат една зодия, търпение за други две | StandartNews.com

Измамници дебнат една зодия и представителите й днес трябва да са особено внимателни. За останалите, водещи са емоциите. Едни ще получат подарък, други ще трябва сами да си го направят. За представителите на два знака обаче е най-важно да проявят спокойствие.

ОВЕН – Изхвърлете всички тъжни мисли и съмнения. Трябва да подходите към нещата с правилното отношение. Именно от вътрешното ви състояние ще зависи от това колко успешно реализирате плановете си. 

ТЕЛЕЦ – Сега е важно да не бързате, а да се движите стабилно и уверено към целта си. Скромността не е най-добрият съюзник в борбата за лично щастие и срамежливостта няма да ви помогне да установите контакт с хората и да ги впечатлите.

БЛИЗНАЦИ – Ако не сте в настроение да направите нещо, разходете се, бъдете вдъхновени и медитирайте, а след това с нова сила се захванете с работа. Вижте света по нов начин и бъдете рационални в действията си.

РАК – Спокойствие, само спокойствие! Уикендът ще бъде богат на емоции, а не само на позитиви. Опитайте се да се стегнете и да не се поддавате на провокации. Конфликтите ще добавят само повече напрежение към без това трудния период. 

ЛЪВ – Опитайте се да контролират емоциите на работното място. Сега е важен задълбочен и рационален подход към бизнеса/работата ви. Не надценявайте очакванията и не бъдете твърде взискателни към колегите.

ДЕВА – Може да изглежда, че всичко ви дразни тези дни. Изчакайте, това скоро ще отмине. Вашата цел е да не се поддавате на провокации. Не се доверявайте твърде много на колегите си, понякога трябва да си затваряте устата дори в неформална обстановка. 

ВЕЗНИ – Сега е важно да спрете, да издишате и поне за известно време да отвлечете вниманието си от работата и ежедневните грижи. Време е да обърнете максимално внимание на личния си живот. Трябва да покажете специална нежност и чувствителност.

СКОРПИОН – Ще има достатъчно провокации от страна на другите, но вашата задача е да не влизате в конфликт и да разрешавате всички спорове мирно. Пазете се от измами, доверявайте се само на себе си. Личният живот на някои ще бъде доста бурен. 

СТРЕЛЕЦ – Дори и да изглежда, че силите ви се изчерпват, е необходимо да се движите и да действате. Големи постижения не са необходими, дори сутрешният фитнес или разходка на чист въздух са достатъчни. 

КОЗИРОГ – Сега не е най-доброто време радикално да промените нещо или да започнете важни проекти. Доверете се на интуицията си, ако трябва да направите избор. В личния живот е желателно да правите отстъпки, сега не е моментът да защитавате интересите си, докато не посинеете.

ВОДОЛЕЙ – Този уикенд може да имате причина да се обидите на някого, но е по-добре да сдържате емоциите си. Помислете за последствията от всяко свое действие. Ако стане наистина трудно, направете медитация или кратка дихателна практика, за да се отпуснете.

РИБИ – Ако животът ви се струва напълно непоносим, направете си малък подарък – някоя дреболия, която отдавна искате да получите. Срещата със стар приятел, приятното общуване е най-добрият лек за есенната меланхолия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай