Истина ли е? Къде работи легендарна наша красавица

Новият живот на Елеонора Манчева

Истина ли е? Къде работи легендарна наша красавица | StandartNews.com

Най-красивата омъжена жена във Вселената Елеонора Манчева раздава кредити в банка. Синеоката красавица става популярна, след като през 2006 г. печели конкурса „Мисис България“. 

По това време тя е омъжена за футболния национал Владо Манчев, а двамата са една от най-обичаните звездни двойки. Няма място, на което да останат незабелязани.

Днес Нора живее втори живот далеч от светлините на прожекторите. Денят й не е пълен с фотосесии, а с оценки за банкови кредити. „ Дните ми са изключително натоварени и динамични. За да се справя с всичко, от мен се изисква да съм много организирана, целеустремена и гъвкава

Въпреки натовареното ми всекидневие удовлетворението, което изпитвам в края на работния си ден, е нещото, което ми дава сили и стимул да продължавам всеки следващ ден да съм още по-дейна и успешна в това, което правя“, споделя тя пред “Телеграф“.

Красавицата е дългогодишен клиент на банката, в която и в момента работи. Спомня си, че присъствала на разговор в банката, който дълбоко я заинтригувал. „След този разговор получих покана да стана част от екипа на банката, в която работя в момента, и така вече 5 години. Мина като миг, но съм щастлива от това, което правя“. В лицето на колегите си срещнах много добри хора и приятели”, споделя Елеонора.

Благодарна съм за всичко, което имам и всичко, което постигам. Срещнах нови хора в живота си, от които се уча и респективно и те се учат от мен”, с вълнение обяснява носителката на титлата „Мисис България“.

Красотата се превръща в нещо като съдба за нашето момиче. Спомня си, че по време на Европейското първенство по футбол в Португалия била заснета от запалянковци, докато била на стадиона. „Направиха клип с мен, който се излъчваше по време на първенството по стотици пъти“, разказва тя.

Въпреки че не страда по отминалото време, все пак Нора признава, че едни от най-хубавите й мигове са, когато окичва главата си с короната на „Мисис Вселена“. “Не мога да не съм щастлива от факта, че спечелих първото място на световния конкурс за красота “Мисис Вселена” и съм единствената българка, до ден днешен отличена като победител.

Днес се въздържа да коментира личния си живот и смята, че като не е публична личност, това е нейно абсолютно право. Хобито й е да обикаля света.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай