Испанската Ванга:Цунами ще изтрие няколко страни

За предстоящата 2022 г. тя прогнозира силен пожар в южната част, който ще бъде резултат от катастрофа, причинена от човека

Испанската Ванга:Цунами ще изтрие няколко страни | StandartNews.com

Изключително любопитна прогноза за 2022 направи испанската ясновидка Азуми Караваки. Извън страната си тя е позната на тесен кръг от хора, които се интересуват от езотерика, но у дома е известна като жената, чиито прогнози се сбъдват с плашеща честота.

За предстоящата 2022 г. тя прогнозира силен пожар в южната част, който ще бъде резултат от катастрофа, причинена от човека. След него ще има огромна опожарена територия и големи финансови загуби. Природата ще поднесе много неприятни изненади на хората. Дълбоко в океана, между бреговете на Китай и Япония, ще се случи мощно земетресение, което ще провокира цунами. Вълната ще унищожи населени места в крайбрежната зона.

Над Южна Америка ще бушува мощен ураган, който ще донесе големи разрушения на няколко града. Природните бедствия няма да заобиколят Африка и Европа. Ще има няколко вулканични изригвания, които ще принудят хората да напуснат домовете си.

Последиците от природни бедствия ще доведат до загуба на реколта и унищожаване на производството, което ще се отрази пагубно върху икономиката и жизнения стандарт на населението. Испанката дава и положителни прогнози. Според нея бушуващата епидемия постепенно ще отшуми и светът може да се върне към нормалния живот в обозримо бъдеще.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай