Ирен Кривошиева: Миех тоалетни в Щатите

С Владимир се махнахме от България заради политическите интриги, казва актрисата

Ирен Кривошиева: Миех тоалетни в Щатите | StandartNews.com

София. Преди да заминем за Щатите, евангелисти ни излъгаха, че ще ни дадат апартамент там, ако ние им отстъпим този тук. Като пристигнахме в САЩ, осъзнахме, че това е било шантаж и ни предстои някакъв ужас. Това разказа Ирен Кривошиева за миналото си в "Карбовски: Директно".

"Заминах зад океана заради партийните неразбирателства в България тогава. Синът ми беше атакуван отвсякъде, не исках да расте тук. В началото миех тоалетни, скубах трева, трябваше да науча езика за 6 месеца", призна Кривошиева. Но не се е върнала от гордост. "На 15-ия ден казах на майка ми, че искам да се прибера. Тя ми отвърна: Не. Трябва да се върнеш непобедена. И аз останах", спомни си още бившата жена на Стефан Данаилов.

Общият им син Владимир сподели за най-голямото изпитание в Щатите. Двамата с майка й имали единствено 1000 долара и влезли в магазин за играчки. По невнимание Владимир счупил скъпо войниче и собственикът им поискал 940 долара. "Дадохме ги и останахме без пари за храна. После пазехме счупената играчка 6 години", разказа майка му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай