Иде 11.11. Какво да очакваме?

Силата ви е голяма, а хубавите събития ще дойдат съвсем скоро...

Иде 11.11. Какво да очакваме? | StandartNews.com

11 ноември е наистина специална дата. Силата на четири единици, като 1111 се смята и за ангелско число. Ако има нещо, което силно желаете, на тази дата може да си го пожелаете, да определите вашите намерения. През целия ден се опитвайте съзнателно да държите сърцето си отворено и във вибрацията на любов, разбиране, прошка и състрадание, особено към себе си, препоръчва Struma.bg.

Помислете си добре за нещо, което искате да създадете или да привлечете в живота си и след това направете три стъпки, дори и те да са малки, които ще ви помогнат да превърнете желанията си в реалност.

Генерирайте позитивни мисли, представяйте си хубави неща, хубави събития, които ви се случват. Оставете несигурността и негативните емоции.

Числата 1, 11, 111 и 1111 ни помагат да се свържем с нашите ангели, затова, ако ги виждате случайно някъде, всъщност, вашите ангели пазители ви напомнят, че всичко ще бъде наред.

Всъщност 1111 резонира с нови начала, мотивация за движение напред, предприемане на действия, постигане на успех, независимост и лидерство. Моментът е подходящ да обърнете внимание на вашите уникални качества, да бъдете дейни, смели и да не ги криете.

Време, в което да помислите дали има емоции, мисли и навици, които не ви служат добре и е време да се разделите. Да разчистите място на новото, хубавото и вълнуващото. На 11.11 се отваря мощен енергиен портал и е важно да бъдем позитивни в този ден.

И все пак, само желания без предприемане на действия не са достатъчни. Започнете да сбъдвате своите мечти, дори някои да изглеждат трудно достижими и да се налага да положите повече усилия. Има връзка между мислите и нашите действия и не бива да го забравяме. Фокусирайки се да мислите максимално положително на 11.11, отблъсквате от себе си негативните енергии.

Ако пък виждате 11.11 като час на телефона си или друго мобилно устройство, знайте че това е положителен знак. Вашите ангели искат да ви напомнят, че не сте сами, особено ако се намирате в труден за вас период. Силата ви е голяма, а хубавите събития ще дойдат съвсем скоро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай