Гришо и Лолита ядат мекотели с чесън в най-лошия ресторант

Заведението е емблематично за Париж

Гришо и Лолита ядат мекотели с чесън в най-лошия ресторант | StandartNews.com

"Най-лошият ресторант в света" - така се казва заведението, в което Григор Димитров и любимата му Лолита Османова прекараха романтична вечер.

Въореки името си, бистрито "Chez l'Ami Louis" е едно от емблематичните места в Париж. Лолита се похвали с посещението в своя профил в социалните мрежи, където публикува снимка с шеф готвача на заведението. Мястото има само 14 маси и предлага традиционна френска храна, съобщи Би тТи Ви.

Лолита разкрива, че тя и Григор са хапнали охлюви с масло и чесън, пържени картофи и пилешки бутчета, придружени от червено вино. На пръв поглед менюто не е претенциозно, но именно в начина на приготвяне е магията на малкото заведение, което съществува и пази безупречната си репутация от 1924 г. насам. Тук са вечеряли редица известни личности като режисьора Франсис Форд Копола, Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория, Ким Кардашиян, а при едно от посещенията на президента на САЩ Бил Клинтън, френският му колега Жак Ширак решава да го нагости именно в "Най-лошия ресторант".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай