Грациите ни отиват в пенсия, но преди това готвят нещо грандиозно

Гомснастичките с голям бенефис в Арена Армеец следващия месец

Грациите ни отиват в пенсия, но преди това готвят нещо грандиозно | StandartNews.com

Грандиозен бенефис организира Българската федерация по фудожествена гимнастика на родните грации, които прекратяват спортната си кариера. Спектакълът ще се състои на 16 декември в зала “Арена Армеец” и в него ще участват олимпийските шампионки с ансамбъла от Токио 2020 Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, както и Елена Бинева, Теодора Александрова, Катрин Тасева и Невяна Владинова, предаде БНР.

"Сън" е авторски спектакъл, който съчетава в себе си музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция отново застава Калоян Лалев-Кайо, заедно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническото осигуряване и сет дизайн на Joker Media Rental.

Подобен спектакъл феновете на художествената гимнастика у нас видяха и в края на 2016 година, когато “довиждане” на родната публика казаха Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова и Цветелина Найденова, спечелили бронз на олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай