Грандиозен концерт на Ку Ку Бенд! Къде е Слави

Мащабни турнета из страната на групата

Грандиозен концерт на Ку Ку Бенд! Къде е Слави | StandartNews.com

Бендът на Слави Трифонов ще забие в Пловдив тази вечер от 19 часа в зала С.И.Л.А.. Събитието е истински празник за феновете на Дългия и музикантите му, които в града под тепетата и околните села са неизброими.  

Новината, че „Ку-Ку Бенд“ стартира турне из цяла България, дойде в края на май лично от дясната ръка на Трифонов - Евгени Димитров-Маестрото. Вече почти половин година меломаните, пораснали с хитове като „Едно ферари с цвят червен“ и „Ад и рай“, очакват да настъпи денят на концерта. Няколко дни след обявяването на събитието в Пловдив билетите се изкупиха=

Концертите на „Ку-Ку Бенд“ из страната започнаха на 22 юни от Панагюрище, последваха Велико Търново,  Бургас, Сандански, Плевен, Благоевград, Варна, Перник, Русе. Шоуто в Пловдив е предпоследно в натоварената програма на виртуозните музиканти. Финалът ще бъде в НДК в София на 7 декември.

Приказката за феновете на музиката на Слави обаче няма да свърши с това. Догодина бендът ще отбележи 30-и юбилей и се планира национално турне по стадионите в страната.

Всички са щастливи от новината, но се надяват този път да се включи и Слави Трифонов, който през годините е напълнил и отвял не един или два стадиона. Към момента все още няма яснота дали той ще участва, но със сигурност билетите ще се харчат като топъл хляб, както винаги досега през последните близо три десетилетия.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай