Голяма новина за Лео Бианки

В началото на годината Бианки изненада майката на децата си, като й предложи брак в родната им Италия

Голяма новина за Лео Бианки | StandartNews.com

Популярният готвач и певец Лео Бианки вдига сватба догодина. Италианецът, който от години живее в България, е категоричен, че не иска да отлага много тържественото събитие, затова двамата с половинката му Лучия ще си кажат "да" през 2024 година.

"Обмисляме го още, но може би ще е в началото на лятото. Нямаме специална дата, но искаме да не е много горещо или да не е много студено. Разбира се, искаме и мястото да е хубаво", сподели пред столичен всекидневник Лео.

В началото на годината Бианки изненада майката на децата си, като й предложи брак в родната им Италия. Направи го по време на комедийно шоу в родния му град Анкона. Най-известният комик на Ботуша Маурицио Батиста прекъсна представлението си, за да му съдейства. Бианки извика Лучия, с която са от 18 години заедно, на сцената и падна на колене пред нея, задавайки й въпроса: "Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен?". От изненада Лучия губи ума и дума, но успява да се окопити и да каже така чаканото "Да!". В този момент цялата зала избухва в аплодисменти и много от зрителите се разплакват от вълнение.

"Много сме щастливи! Това е втората най-голяма стъпка в живота ми след раждането на децата. Ще го направим в Италия, с всички наши роднини. Синовете ни също много се вълнуват, само разпитват кога ще е. Те ще носят пръстените", допълва романтичната история Лео.

Младоженците ще отпразнуват два пъти голямото събитие. Един път в родината си и втори път у нас, в България, за да могат да присъстват всички техни близки и приятели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай