Голяма изненада от Венци Венц

Рапърът влиза в дует с Кирил Кирилов

Голяма изненада от Венци Венц | StandartNews.com

В навечерието на Новата година Венци Венц се оказва пълен с изненади. Известният рапър ще става герой в спектакъл, изпълнен с много музика. „С него подготвяме концерт, в който ще участват звезди от театъра и киното“, разкри за „Стандарт“ топ продуцентът Кирил Кирилов.

Той и певецът ще записват и дует, но ще коментират подробности, когато стигнат до снимките на клипа. Кирил Кирилов, за когото отдавна се знае, че е силно изкушен от модата и екстравагантният му вкус е признат от български и италиански стилисти, е автор на всички визии в най-новия проект на Венци Венц – „Давам“.

Камерите за емоционалното и драматично видео към песента се завъртяха в „Сълза и смях“, където се случват и представленията с бранда на Кирил Кирилов „Ажур пико“.

Венци Венц е сам на сцената - животът на артиста невинаги е бляскав и споделен.  „Творците често сме неразбрани – в подобен период на ранимост се роди "Давам", споделя той.

„Давам“ е първият солов арт акт след официалната раздяла със сценичния му партньор Павел. Обяснение в любов към загадъчна дама. „Любовна картичка към жената, която обичам”, лаконичен е Венци Венц, спестявайки конкретика и имена.

Когато преди броени дни вижда в четири сутринта, че „Давам“ прави 100 000 гледания в  чисто нов канал в YouTube, разбира, че успехът е неизбежен. И че желанието му да покаже себе си като нов и различен човек на изкуството, започва да се случва още при първата премиера.

Венци Венц вече има и собствена компания, но няма никакво намерение да разваля дългогодишното си приятелство с Павел – неслучайно израстват в тандем като изпълнители и публични личности. Сега пред рапъра се простират много пътища, като един от тях би могъл да го отведе и към хардметъла.

Стилът на визиите в „Давам“ е с подписа на Кирил Кирилов 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай