Глория със смайващи разкрития за гаджето

Не е толкова елементарно и лесно да се стигне до мен, заяви певицата

Глория със смайващи разкрития за гаджето | StandartNews.com

Глория проговори за човека до себе си. В интервю за сръбска медия тя разкри, че не е сама. Издаде шокиращи подробности за любовния си живот, с което изненада почитателите си. 

“Да, не съм сама. Имам толкова много обожатели, толкова много почитатели… И това ми стига! Влюбена съм в песента, в публиката и това е! Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време – ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкова елементарно и лесно да се стигне до мен. Дадох шанс и просто сега ще видим какво ще се случи. Няма да му е лесно!”, каза тя, цитирана от "Блиц".

Глория не влезе в подробности за мъжа, с когото е в момента и не разкри неговото име, но все пак даде да се разбере, че появилите се техни общи снимки в публичното пространство са именно с човека, на когото е дала шанс да се докосне до нея.

“Наистина не съм толкова лесна някой да стигне до мен и наистина преди време ме свързваха с човек, с когото се появиха доста снимки и т.н. Но нашето познанство е от 5 години. Така че много търпение се изискваше от негова страна и просто реших да дам шанс, а колко ще го оцени, това зависи само от него”, обясни звездата за сръбската телевизия DM SAT.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай