Феновете са разтърсени от тази новина на Тото от СкандаУ

Някои подозират, че след скандалният епизод с Тити Папазов вече никой не иска да рекламира при рапъра

Феновете са разтърсени от тази новина на Тото от СкандаУ | StandartNews.com

Любимецът Тото от "СкандаУ" хвърли бомба с видео в социалните мрежи, където обясни, че това е последният епизод на подкаста му. Тази новина той съобщи с голямо разочарование и едва не се разплака пред камерата, съобщава БЛИЦ.

Зрителите са в потрес и се чудят какво се случва. Някои подозират, че след скандалният епизод с Тити Папазов вече никой не иска да рекламира при рапъра, нито пък да му гостува и краят му е съвсем предизвестен.

"Епизодът с футуроложката д-р Мариана Тодорова е последният епизод на "При Тото", с тъжна физиономия обявява певецът. Но по-късно сменя настроението и обяснява, че зачерква старото студио, тъй като е направил ново и доста по-голямо, където ще провежда разговорите с гостите си.

"Знам, че някои от вас побързаха да си кажат: "А, Тото, приключи". Не, той не приключва, а се разраства. Очаквайте "При Тото", обясни той. Използва провокативно заглавие на видеото си, от което зрителите наистина остават с впечатление, че е настъпил краят му, за да спечели малко повече гледания, които така или иначе след случая с Тити Папаазов спаднаха значително много.

Тото бе порицан за неадекватното му поведение при гостуването на Тити, който подробно обясни как е остригал бивша приятелка. Хиленето на водещия му изяде главата и всичките му спонсори се отказаха от съвместната им работа. Оттогава Тото смени малко концепцията си и започна да води по-сериозни разговори със специалисти от различни области, а не толкова със звезди от шоубизнеса.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кольо
преди 1 месец

Съпpyгата купи лeкаpcтвo, кoето тoва пpомени живoта ми и cпаси бpака ми, Ефeктът е пpосто бoмба: жeлязна epeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, яpки opгaзми и отнoво се чyвствам млaд и жeна ми е довoлнa. Toва е нов свят в сeкcа, cъжалявам cамо, че не съм го опитвал пpеди! Съвeтвaм всички да опитaт, наиcтина гoтино нещо, жeна ми кyпи тyк:---- https://use.my/meden

Откажи