Сряда,

Една зодия да си пази парите, друга – думите

От: СТАНДАРТ -
8127
Една зодия да си пази парите, друга – думите
A
A
A

Една зодия днес трябва да направи преглед на парите си и да свие малко колана в първите дни на новата седмица, защото финансите й са кът. Затруднението обаче е временно. Друга зодия няма проблем с дебелината на портфейла си, но устата й е голяма. И днес трябва да внимава какви думи изрича. Денят като цяло е спокоен за всички зодии, но при някои от тях не липсват и големи емоции. Ето дневният хороскоп, представен от „Флагман”

ОВЕН – Може да ви се струва, че днес всички се хващат за всяка казана дума от вас. Няма причина обаче да се притеснявате. Не е нужно да поемате инициативата за решаване на всеки проблем. Обстоятелствата ще се развият така, че всичко ще се нареди без вашето пряко участие.

ТЕЛЕЦ – Днес е възможно да се почувствате леко неудовлетворени и вероятната причината за това да са финансите. Те наистина могат да създадат сложно усещане. Звездите ви съветват сега да бъдете предпазливи във всичко – пазаруване, отношения, по всякакви въпроси.

БЛИЗНАЦИ – С всички планове, които имате наум, лесно ще можете да се справите. Споровете и твърде емоционалното общуване е добре да се избягват в днешния ден. Нужно е да си починете на спокойствие и да съберете сили, от които ще имате нужда през следващите дни.

РАК – Денят ще е донякъде добър, дори да не ви се струва така. Не забравяйте, че влиянието на положителните тенденции постепенно се увеличава и не се разстройвате, ако нещо не се получава както сте очаквали. Недейте да проявявате капризи. Избягвайте споровете.

ЛЪВ – Бъдете готови да изоставите плана, който сте набелязали и може да се наложи да правите нещо съвсем различно. Днес лесно ще съгласувате своите интереси с тези на близките ви. В личния ви живот все още има динамика и възможност да влияете върху случващото се със собствените действия.

ДЕВА – Днес ще изпитвате положителни емоции като цяло. Гледайте да свършите само най-неотложното в къщи и ако обстоятелствата позволят, отделете малко време и за себе си или за вашето любимо хоби. Времето предразполага да се отпуснете в леглото с книга в ръка или пред телевизора.

ВЕЗНИ – Днес сте склонни  да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. Всеки избор, който направите в този ден, ще има по-голямо влияние върху бъдещето, отколкото очаквате. Да разгледате всички алтернативи, разбира се е в собствения ви интерес.

СКОРПИОН – Приливът на енергия ви е обезпечен, а жизненият тонус се повишава. Ще се почувствате доста ентусиазирани и вдъхновени от нещо. Изпълнете ангажиментите си, но си оставете време за срещи и разговор с приятели или поне се наспете добре.

СТРЕЛЕЦ – Вероятно имате дълъг списък от задачи за вършене, но с повишен дух ще се справите с всички тях. Не забравяйте, че трябва да остане време и за заслужена почивка. Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, сега избягвайте да се задълбочавате в обсъждането на опасни теми с партньора ви.

КОЗИРОГ – Днес ще отделите повече време да обмисляте бъдещите си планове и дела за новата седмица, отколкото да се заемете с други по-практични неща. Какво пък, неделята си е ден за шматкане. Независимо за какво става въпрос, вслушайте се в съветите на близките ви хора.

ВОДОЛЕЙ – Днес сте решени да завършите всички неща, които сте отлагали, въпреки че денят е по-подходящ за планиране и почивка, а не за активни действия. Изкушавате се да пробвате нещо ново, но ако чувствате някакви съмнения, по-добре не започвайте.

РИБИ – Днес интуицията ви е силна, но не трябва да разчитате изцяло на нея. Опитайте се да не се вглеждате твърде напред в бъдещето. Достатъчно е да правите всичко, което е по силите ви, тогава обстоятелствата ще се развият успешно.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com