Понеделник,

Една зодия да пусне тото, друга я чака романтична вечеря

От: Стандарт -
10028
Една зодия да пусне тото, друга я чака романтична вечеря
A
A
A

ОВЕН

Денят ще бъде успешен от финансова гледна точка. Възможни да неочаквани приходи или успешни инвестиции. Интуицията ще ви подказва кога да поемете риск и кога е по-добре да се откажете. Следобедът ще бъде наситен и интересен. Действайте според приоритетите ви и се вслушайте в съветите. 

ТЕЛЕЦ

Денят няма да ви върви много по план. Неочаквани събития, ще ви принудят да отмените срещи, които сте очаквали с нетърпение. Не се притеснявайте твърде много. Ако гледате позитивно на нещата, всичко ще се нареди. Бъдете внимателни с парите и разходите си. 

БЛИЗНАЦИ

Ентусиазмът, с който предприемате бизнес начинания, е популярен сред хората около вас. Мнозина ще искат да ви опознаят по-добре и да създадат приятелски отношения с вас. Вероятно е едно приятелство да се превърне в романтична връзка. Намирането на общ език в семейството ще е по-лесно от всякога. 

РАК

Първата половина от деня ще е благоприятна. Това е подходящ момент да се заемете с нови неща или да реализирате смела идея. Много от вашите начинания ще се окажат успешни. Ще постигнете повече успехи, отколкото сте очаквали. Вечерта се насладете на компанията на любим човек.  

ЛЪВ

Денят ще бъде подходящ да се фокусирате върху полезни за вас неща. Помислете добре кое ви прави щастливи и кое ви дава стойност. Възможно е да придобиете вещ, за която отдавна сте мечтали. Не е изключено тя да бъде подарък с романтичен характер от стар познат.

ДЕВА

Днес ще сте емоционално напрегнати. Възможно е да се чувствате раздразнени дори и от най-малкото нещо. Опитайте се да не приказвате твърде много и да не споделяте  мнението си, дори и да ви се иска. Деликатността ще ви помогне да избегнете неприятни моменти.  

ВЕЗНИ

Днес звездите са ви подготвили доста идеи. Те могат да ви помогнат да гледате на вече познати неща по нов начин. Може да разберете какво бихте искали да промените в живота си и да си съставите план за действие. Едно случайно събитие ще ви помогне да разрешите скорошен проблем.

СКОРПИОН

Първата половина на деня ще бъде много благоприятна и богата. Ще учите всичко в движение и първи ще постигате успехи. Комуникацията и доброто общуване са важни и ще ви бъдат от полза. През втората половина от деня е възможно да научите интересни новини. 

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви един уморителен и доста стресиращ ден. Ще трябва да работите повече от обикновено. Рутинните ви задачи ще бъдат съпътствани от няколко нови и трудно разрешими. Безусловната подкрепа от вашите близки ще ви радва и благодарение на нея ще се справите с всеки проблем.

КОЗИРОГ

Днес отношенията с най-близките ви ще се развиват хармонично. Ще намерете начин да им угодите и да ги разберете. Звездите обещават успехи в много неща. Вашите идеи ще бъдат харесани. Помислете на кого бихте се доверили и го помолете за помощ. Добрият резултат ще бъде гарантиран. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви ще бъде доста забързан. Възможно е да се случат събития, които да доведат до водещи промени във вашия живот. Обърнете специално внимание на интуицията си. Тя ще ви помогне да вземете правилните решения и да заобиколите потенциалните опасности и капани. 

РИБИ

Началото на деня няма да ви бъде леко. Възможни са няколко неприятни момента или недоразумения. Не винаги ще е лесно да запазите самообладание, но се опитайте да го направите. Следобедът ще увеличи положителните емоции. Вероятни са необичайни срещи.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com