Джулиана Гани показа майка си и се изложи

Джулката си навлече още критика от дамите заради безчетните подобрения по себе си

Джулиана Гани показа майка си и се изложи | StandartNews.com

Бившата Мис Силикон Джулиана Гани показа майка си Екатерина, за да се изфука с хубостта й, но си навлече още критика от дамите заради безчетните подобрения по себе си, пише Hotnews.bg.

Джулиана Гани е дете на арабски банкер. От него обаче й е останала само фамилията и сериозно наследство от близо милион. Тя израства без баща, а в родния й Пловдив се говори, че е плод на една греховна и краткотрайна авантюра. Майката на силиконката - Екатерина - се слави като Веселата вдовица. Зад гърба си има три неуспешни брака.

Двамата от съпрузите й умират без време, а третият – ливанецът Абдул Гани, не иска и да чуе за нея. Брадърката има една сестра и един брат от различни бащи. Баткото е свещеник и не иска по никакъв начин да се свързва със скандалната си роднина.

В интервю отпреди няколко години Екатерина сподели, че не й харесва фактът, че дъщеря й се е подложила на толкова много хирургични интервенции: “Аз съм й майка и всякак я харесвам. Не ми допада, че направи толкова операции, но си я обичам и я харесвам всякак. Бях против и не съветвам другите момичета да се подлагат на тези мъки Болките са жестоки. Но Джули е на сцена, има партита и трябва да е по-атрактивна и ексцентрична,” разкри тогава Екатерина.

Именно естествената красота на родителката и безкрайния силикон на Джулката накара нейна последователка да напише: “С тази красота на майка ти и ти трябваше да си останеш напълно естествена“.

„Това си е мой избор“, сопна се Гани, която очевидно гони майка си по брой бракове и разводи. Само преди месец тя обяви, че се развежда с Илиян, от когото има син.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай