Дженифър Лопес издаде голяма тайна! За кого

Свързана е с един от мъжете на живота й

Дженифър Лопес издаде голяма тайна! За кого | StandartNews.com

В едно от последните си интервюта Дженифър Лопес сподели неща, които повечето хора пазят за себе си. Особено пък известните личности не обявяват на всеослушание.

Макар и тя да не е единствената жена на света, която има деца от един мъж, но живее с друг, решението ѝ да определи кой от двамата е по-добър баща определено изненада последователите ѝ. В момента 53-годишната актриса и певица дава много интервюта, тъй като промотира новия си филм "The Mother", който се излъчва по стрийминг платформата Netflix, предава actualno.com.

В многобройните си прес изяви Лопес обикновено отговаря на въпроси за самия филм, за героинята ѝ и т.н., но винаги се прокрадва поне един въпрос, свързан с личния ѝ живот.

Едно от тези питания е било доста провокативно: Какъв е Бен Афлек като баща? Тук Лопес е отговорила: "Честно казано, той е най-добрият баща, когото някога съм виждала. Той ме учи да общувам и със собствените ми деца.", визирайки Бен Афлек. Мнозина усетиха лек намек, че Бен е по-добър баща от Марк Антъни.

Това не е първият път, в който актрисата и певица говори за бащинските качества на съпруга си, но за първи път сравнява Марк Антъни и Бен Афлек и публично посочва кой е по-добър баща, пише Marca.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай