Дядо Коледа идва срещу петдесетачка

Снежанка струва още толкова, героите излизат по-тънко с промоции в нета

Дядо Коледа идва срещу петдесетачка | StandartNews.com

Дядо Коледа идва у дома за 50 лева. Това е сумата, която може да заделите, за да зарадвате хлапетата си с белобрадия старец. Много родители с удоволствие се разделят с подобна сума, за да може Дядо Коледа да почука на вратата им в коледната нощ и да зарадва децата, като им раздаде подаръци. Разбира се, цените варират според предпочитанията, установи проверка на "Стандарт". Ако желаете брадатият старец да дойде в компанията на красивата Снежанка, ще трябва да доплатите още между 30 и 50 лева. Посещенията на Бъдни вечер, Коледа и Нова година също добавят по 20-30 лева към сметката, тъй като на тези дати търсенето е по-голямо.

Много по-евтино ще ви излезе посещението обаче, ако успеете да се доредите за ваучер с намаление от сайтовете за колективно пазаруване.

За визитата си Дядо Коледа ще ви таксува едва двайсетачка, ако хванете промоциите.

Помислено е и за порасналите. За Дядо Коледа и Снежанка на фирменото парти шефът ще трябва да бръкне по-надълбоко и да извади поне стотачка. Ако искате да вдигнете градуса на настроението на банкета, можете да си поръчате любимците на децата в предизвикателно облекло срещу петдесет лева, отново с ваучер за намаление.

Пуснаха елхи от 10 до 150 лв.

Еуфорията по коледните празници изкара десетки бургазлии в търсене на перфектното коледно дръвче. Търговците вече извадиха новогодишните елхички, като цените варират от 10 до 150 лева според големината. Продавачите обясняват, че най-издръжливи са белият бор и смърчът. Цената на тези два вида не е по-висока от останалите, въпреки че издържат повече в домашни условия. Ако изкуствените елхички не ви допадат, спокойно може да заложите на истинско дръвче, но в саксия, което след това да засадите пред блока, в двора на къщата или пред вилата си. Цените не са високи, половинметрово борче ще ви струва около 30 лв., а и успеете ли да го запазите живо, ще има да го украсявате години наред.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай