Двойник на Явор Бахаров превзе "Мастършеф"

Константин Таквор дори е колега на популярния актьор

Двойник на Явор Бахаров превзе "Мастършеф" | StandartNews.com

Фото bTV

Абсолютен двойник на популярния актьор Явор Бахаров изненада журито на "Мастършеф". 31-годишният Константин Таквор от София не само визуално наподобява звездата, но дори работи същата професия, макар и в куклен театър. 

"Може малко да приличам на Явор Бахаров, може пък и него да го бъркат с мен", признава Константин, който впечатли журито и получи престилка. Шеф Силвена Роу го похвали за невероятния вкус, който е постигнал, а шеф Андре Токев - за перфектната му готварска техника.

"Направо не мога да повярвам! Ще ми изскочи сърцето! Чувствам се на седмото небе много притеснен много развълнуван и много щастлив. Ще пазя престилката с чест и талант!", обеща Константин.

Коцето се занимава и с много други неща. Снима, преподава театър, спортува, не спира да готви. Негови кулинарни вдъхновители са майка му и брат му, който прави гурме бургери в столично заведение. Самият той най-често се вихри в кухнята заради приятелите си, а те го поощряват да се запише в "Мастършеф".

"Обичам вкусната храна и целия процес по приготвянето й - да остана сам с мислите си, да избера внимателно всеки продукт", казва актьорът.

Константин има две мечти. Едната е да се реализира в театъра и киното, а другата - с брат му и майка му да отворят малък ресторант за брънч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай