Две икономки обгрижват Кадиев

Сашо не може да се справи сам с поддръжката на апартамента му в "Манастирски ливади"

Две икономки обгрижват Кадиев | StandartNews.com

Цяла година се говори, че Сашо Кадиев се е изнесъл от семейното ложе в "Кокаляне" и се е преместил в тузарския столичен квартал "Манастирски ливади". Очевидци твърдят, че го виждат редовно там с мистериозна брюнетка, а родните папараци дори го изловиха веднъж в обятията на дамата, за която се предполага, че е новата му изгора.

Най-новите слухове около личния живот на Сашо гласят, че за апартамента в "Манастирски ливади", където той пребивава, се грижат две икономки, които се притичват на помощ два пъти в седмицата. Те били от известна фирма за почистване на домове и не е изключено Кадиев да се възползва от услугите им безплатно срещу бартер реклама в социалните мрежи, където е звезда. Именно от Инстаграм той припечелва добре само от снимки, благодарение на реклами на различни продукти.

ВИЖ ОЩЕ: Къде отива Сашо Кадиев

Като допълнение към доходите му от "Тази сутрин", Сашо сега се уреди и с бонус заплата, тъй като се завърна като водещ на "България търси талант". Мълвата гласи, че хонорарът за участието му в шоуто, което се излъчва веднъж седмично, е 30 бона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай