Двама мъже на съд за изнасилване на 12-годишно момиче

Двама мъже на съд за изнасилване на 12-годишно момиче | StandartNews.com

Двама мъже от Благоевград на съд за изнасилване на 12-годишно момиче. Прокуратурата повдигна обвинения на Стойчо А. (29 г.) и Калоян А. (30 г.). Те са предадени на съд за изнасилване на малолетната А.С., като използвали сила и отправили заплаха за живота ѝ.

Инциденът станал в края на май. Около 22.00 ч. момичето се прибирало от дома на братовчедка ѝ. Пътят ѝ минавал покрай на къщата на Стойчо. Той я издебнал, като я издърпал за косата и запушил устата ѝ с ръка. Вкарал я в една от стаите на къщата си. Сложил я да седне на един стол, вързал ръцете ѝ зад гърба с въже от сезал. На устата на момичето поставил лепенка тиксо, за да не може да вика.

Стойчо излязъл от стаята и заключил вратата на стаята от външната страна с катинар. След няколко минути се върнал с приятеля си Калоян, след което двамата изнасилили момичето, употребявайки сила и заплашване.

Около час по-късно двамата развързали ръцете на пострадалата, махнали тиксото от устата ѝ и я пуснали да си върви, заплашвайки я, че, ако каже на някого за случилото се, ще я убият, ще отрежат главата на баща ѝ и ще запалят къщата на семейството ѝ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай