Дъщерята на Брад Пит се отрече от името му

14-годишната Шайло е махнала фамилията Пит от името си в профила й в социалните мрежи

Дъщерята на Брад Пит се отрече от името му | StandartNews.com

Първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит - Шайло, се е отрекла от фамилията на звездния си баща. 14-годишната наследничка на холивудския мачо, която винаги е носила и двете имена на прочутите си родители - Шайло Нувел Джоли-Пит, е махнала името на актьора от фамилията си в неин таен социален профил, твърдят от британския вестник "Mirror". Ако това се окаже истина, решението на Шайло дълбоко ще нарани Брад, тъй като се смята, че от шестте деца на бившите съпрузи, актьорът поддържал най-близки отношения с нея. 

Анонимен източник на вестника коментира: "Това може да е знак, че той напълно ще загуби Шайло. Тя може и да не е искала да го обиди, но той със сигурност се е разстроил от постъпката й. Брад живее за децата си - семейството му е всичко за него. Със сигурност го боли в момента".

В момента всичките шест деца на двойката - Мадокс (19 години), Пакс (16), Захара (15), Шайло (14) и близнаците Вивиан и Нокс (12), живеят с Анджелина в имението й в Лос Анджелис. Според таблоида обаче те редовно общуват с баща си, тъй като той също изпълнява родителските си задължения.

Както се знае, бившите съпрузи водят съдебна битка за попечителството на наследниците им. Твърди се, че Брад е поискал 50/50 разпределение на правата, но Джоли не била съгласна, тъй като не одобрявала родителския му подход.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай