Дървото на парите. Как да го накараме да цъфти, за да забогатеем

Ритуали за късмет

Дървото на парите. Как да го накараме да цъфти, за да забогатеем | StandartNews.com

Дървото на парите, известно още като "талисман на богатството," се възприема като символ на финансов успех и привличане на пари. Това красиво растение с месести листа е обект на възхищение, но само малцина са били свидетели на неговия цъфтеж.

Как да убедим дървото на парите да цъфти и да привлече късмет и благосъстояние в нашия дом? Тайните му разкрива actualno.com.

Условия за цъфтеж на дървото на парите: Дървото на парите цъфти обикновено след 5-10 години от живота му. За да го накараме да процъфти, трябва да спазваме следните условия:

Правилно поливане: Растението не обича прекомерната суша и изисква умерено поливане. Важно е да поливаме дървото с вода веднъж на седмица или две, като избягваме преполиването, което може да му навреди.

Светлина: Дървото на парите обича дневна светлина, затова го поставете на светло място в дома си. Подходящо разположение подпомага цъфтежа му.

Торене: Третирането на растението с тор е важно за стимулиране на растежа му. Можем да използваме тор за катуси.

Подходяща саксия: Когато растението пораства, прехвърляйте го периодично в нова саксия, като се уверите, че тя не е твърде дълбока. Това помага за укрепване на корена и стимулиране на растежа.

Поддръжка: Редовно почиствайте дървото на парите от старите и увяхнали листа, за да му осигурите енергия и сила.

Народни вярвания за дървото на парите

Комуникация с растението: Показвайте повече внимание на растението и опитайте да се сприятелите с него. Комуникацията с дървото на парите е важна, затова споделяйте с него своите финансови планове и благодарете му за помощта.

Почистване на листата: Препоръчва се периодично да почиствате листата на растението, тъй като вярванията казват, че прахът може да пречи на финансовите потоци.

Фън-Шуй насоки: Според Фън-Шуй, дървото на парите трябва да се постави на югоизточната част на жилището, която е свързана с богатството. Тук растението ще покаже най-силните си енергийни способности.

Прикачване на банкноти: За да активираме потенциала на дървото, можем да прикачим монети или банкноти между листата му. Подмяната на банкнотите периодично активира паричния поток.

Броене на листата: Парите обичат да се броят, затова периодично бройте листата на дървото. Това действие може да се осъществява по време на почистване на праха.

Силна магия за дървото на парите

Ако желаем да усилим магическата сила на дървото на парите, можем да приложим следната ритуална практика:

Подготовка: Закупете 7 свещи от църквата и налейте вода в чаша, с която ще поливате растението. Изберете 7 монети по една стотинка.

Магически думи: Поетапно наливайте водата в чашата и прочетете 7 пъти следните магически думи: "Поставих монети в черната земя, крадейки пари от дървото тихо. Нека то в моя дом зацъфти, много богатство със себе си да донесе. Аз прогонвам липсата на пари, вече няма да стъпи на прага ми." Дървото на парите е символ на богатство и финансов успех, а също и красиво растение за дома. Спазвайки правилата за грижа и следвайки народните примери, можем да активираме енергията и силата на това растение и да привлечем късмет и благополучие в нашия дом. Нека дървото на парите стане нашият личен талисман за привличане на пари и успех!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай