Драмата ескалира:Къци и Фънки се хванаха за гушите

Осмият лайф на "Като две капки вода" започна с кавга

Драмата ескалира:Къци и Фънки се хванаха за гушите | StandartNews.com

Враждата между Фънки и Къци в "Като две капки вода" продължава да ескалира. Още в началото на осмия лайф двамата се хванаха за гушите и то след първото изпълнение за вечерта, което беше на повелителя на колелото на късмета. Изненадващо обаче, колело на късмета наистина се появи в "Капките".

Къци, който вече записа победа в шоуто с дамски образ, този път се превъплъти в канадската рок бунтарка Аврил Лавин и изпълни хита й "Girlfriend". След изпълнението му на сцената изкараха истинско колело на късмета, разделено на три полета - по едно за всеки член на журито. Уловката - полето на Фънки покриваше 90% от колелото и така рокаджията първи коментира изпълнението на Къци.

Фънки не се впечатли от опита на Вапцаров и започна да коментира преобразяването му негативно, но без да бъде агресивен. Къци обаче веднага подкара неговата приказка, че е в шоуто "Открий дефекта". Това започна да дразни Фънки, който се опита да запази хладнокръвие, но чашата преля, след като Вапцаров не спря да го прекъсва и да го апострофира, обръщайки се към него няколко пъти с "Чичо Митко". "За тебе аз съм господин Ковачев", отряза го Фънки. Двамата тръгнаха да задълбават разправията, но Геро ги разтърва навреме.

Хилда се опита да защити Къци, но Фънки не се трогна. "Чувствам се отегчен от това нещо", заяви рокаджията. Вапцаров благодари на Казасян за милите думи и че е оценила опита му да влезе в труден женски образ.

Но Къци имаше последната дума, след като прикова вниманието на всички, докато вървеше към стола си. Той заръча на водещите да обърнат внимание на начина, по който сяда. Това, разбира се, беше провокирано от забележката на Фънки от последния лайф. Къци вече отрази момента и в социалните мрежи.

"Все още не мога да повярвам, как мога да седна толкова неприлично на стола. Обещавам на чичо Митко никога повече да не правя така!", написа Къци във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай