Дори Салма Хайек не можа да изкуши този футболист

Известната актриса не успяла да убеди Едсон Алварес да премине в "Рен"

Дори Салма Хайек не можа да изкуши този футболист | StandartNews.com

Футболните тимове примамват нови футболисти с какви ли не похвати - по-високо заплащане, служебни облаги, глезотии за играча и семейството му. Собственикът на френския "Рен" - бизнесменът Франсоа-Анри Пино, обаче, има силен коз в ръкава си. 

Но се оказа, че има играчи, които могат да устоят на гласа на известната му съпруга - холивудска звезда Салма Хайек. Мексиканският полузащитник на "Аякс" Едсон Алварес разказа, че е отказал трансфер в "Рен", въпреки обаждане от актрисата.

"Истина е. Обади ми се Салма. Каза, че е моята известна сънародничка и опита да ме убеди да премина във Франция, да подпиша с "Рен". Изненадах се, но бях поласкан", казва Алварес. 

Футболистът обаче отказал.

"С "Аякс" преговорите бяха завършили и сделката беше сигурна. Това ѝ казах и на нея. Изобщо даже не си помислях за "Рен", заяви още той.

Мексиканецът подписа с нидерландския клуб през лятото на 2019 г. Той обаче не е сред основните избраници на Ерик тен Хааг.

Франсоа-Анри Пино е син на един от най-богатите хора на света. Баща му също се казва Франсоа и е собственик на няколко телевизионни канала и модни списания във Франция. 

Собственикът на "Рен" пък е изпълнителен директор на някои от най-известните марки за висша мода. Той и Салма Хайек са заедно от 2007 г. и имат една дъщеря, припомня bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай