Диана Димитрова със скандално признание

Нова провокация от актрисата

Диана Димитрова със скандално признание | StandartNews.com

Диана Димитрова с нова провокация в социалните мрежи. Актрисата публикува ироничен пост в профила си във Фейсбук, наричайки го "скандално признание".

Ето и целия текст:

"Време е скандално признание.

Преспах с цялото училище, класната ми и портиерите на СУ "Никола Йонков Вапцаров" - гр. Силистра за да стана отличник на випуска в паралелка '' Изобразително изкуство''. О, да не пропусна и хората, които продаваха закуски пред даскало. Тях направо ги извадих от обувките им от безразборен, лют СЕКС. Такава съм от дете - лакома и нимфоманка. Преспах и с цялата детска градина, след като мама ме оставяше сутринта. Преспах и с майка си.

За да ме приемат първа по успех в НХА (Национална художествена академия) преспах с цяла София (без Перник) За да ме приемат първа по успех в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" (Националната академия за театрално и филмово изкуство) преспах ПАК с цяла София, този път ТРИ пъти за да е сигурно! Играя на сигурно.

Преспивам с котарака ми Врубел, преспивам с дракончето ми Спарчио, с трупове (човещинка), преспивам с четките си за рисуване, с климатика, с попадията от село Кайнарджа, преспивам да!!! Развалих, съсипах и унищожих християнските семейства на цяла България, заради един секс ...

За преспиване с мен можете да си запишете час. Графикът ми е пълен за четири години и три месеца, но не се отказвайте. Ще Ви върнем обаждане и бонус (три сарми и бутилка гроздова ракия с червена панделка). Всъщност вече спах и с вас, но вие не помните.

Хубаво е, че имам чувство за хумор (имам рд на първи април) и адвоката ми има. Да видим дали Съдът ще има.

Време е за рисуване".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай