Петък,

Децата на Кейт се чудят: Къде е леля Меган?

От: Агенция Стандарт -
3033
Децата на Кейт се чудят: Къде е леля Меган?
A
A
A

Кралицата се появи на балкона на Бъкингамския дворец пред десетки хиляди британци, които напълниха улиците на Лондон днес, когато започнаха историческите тържества за платинения й юбилей, отбелязващи нейното 70-годишно управление, пише "Daily Mail". "Невероятно!", възкликна тя. 

96-годишната Елизабет Втора бе облечена в тоалет в бебешко синьо, дело на Анджела Кели, с бели ръкавици и бастун. Тя застана на балкона на двореца в компанията на херцога на Кент Едуард Джордж Никълъс Пол Патрик, неин братовчед. Ту се усмихваше, ту гледаше сериозно минаващите войници.

Правнуците на Нейно Величество надничаха през прозорците на двореца и питаха: "Къде е Леля Меган?". Преди това те наведоха глави за изпълнението на националният химн на парада, докато минаваше конната гвардия.

По-късно, около 15 часа цялото кралско семейство зае позиции на балкона - там бяха децата и внуците и правнуците й, без Хари и чичо му, принц Андрю. 

Облечена в бяло, Кейт често се навеждаше към Луи и Шарлот й им обясняваше нещо. Елизабет също говореше на Луи и му показваше с пръст към небето хеликоптерите и самолетите, които изрисуваха небето в цветовете на монархията - синьо, червено и бяло. След като погледа десетина минути парада, кралицата отново се прибра, заедно със семейството й, като последни влязоха, в еднакви униформи, съименниците - синът й Едуард и братовчед й Едуард. 

Меган и Хари бяха зад прозорците и тя беше заснета как показва с пръст пред устните на хлапетата от кралското семейство да пазят тишина. Обратно на Кейт, тя бе облечена в черна рокля. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com