Депардийо със шокиращи разкрития в "Така се случи"

Депардийо със шокиращи разкрития в  "Така се случи" | StandartNews.com

Жерар Депардийо споделя шокиращи факти от живота си в автобиографията "Така се случи". Звездата на френското кино разказва, че е бил "момче под наем" и е лежал три седмици в затвора заради кражба на кола. На младини Жерар се е издържал и като е обирал гробове. Докато един светъл ден агент на таланти с хомосексуална наклонност го спасява от мизерията, като плаща обучението му в университета, където завършва драма. Естествено, не безвъзмездно.

Дълги години Депардийо не може да забрави думите на майка си, която му признава, че мислела да го абортира. Семейството на французина е било много бедно и родителите му едва успявали да свържат двата края. Затова той излиза на улицата, когато е едва на 10. Изглеждал доста по-голям и веднага забелязал интереса на по-възрастни мъже към себе си. "Знаех от много малък, че хомосексуалистите ме харесват. И когато те искаха да правя секс с тях, аз им исках пари", пише в творбата си актьорът.

На 16 Жерар продължава да бъде платен любовник на богати мъже. "На 20 престъпникът в мен все още беше жив и искаше да излезе на светло. Бях готов да пребия всеки и да го ограбя", казва Депардийо и признава още, че пие по 14 бутилки вино на ден, но не се смята за алкохолик.

От книгата феновете ще научат и как е започнало приятелството му с Путин, който му връчва за отрицателно време руски паспорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай