Дани и Алекс Петканови скарани. Разделят ли се? /ВИДЕО/

Двойката пусна видео с откровения за семейния си живот

Дани и Алекс Петканови скарани. Разделят ли се? /ВИДЕО/ | StandartNews.com

И в най-идеалната инфлуенсърска двойка животът не е захаросан, а проблемите могат да доведат до трусове. Това си признаха любимците на интернет аудиторията Алекс и Дани Петканови със специално видео в YouTube канала си.

Да, бяхме скарани, заявиха двамата. А аз си признавам, че мислех как това е краят, сподели Алекс. С видеото тя и Дани обявиха новата си рубрика „Карти долу”, в която вече ще показват и не толкова розовите страни на брака и семейството си. Дани и Алекс се ожениха във "ВИП Брадър" през 2017 г. В началото на миналата година Александра роди момченце, което родителите за нула време превърнаха във Инстаграм звезда, публикувайки купища негови снимки.

Слуховете, че двойката се разделя тръгнаха, когато Лудия репортер качи в Инстаграм откровен пост. "Това не е кликбейт. В това видео ще дадем отговор на въпроса, който все по-често ни задават, а именно разделени ли сме двамата... Този въпрос е породен от факта, че напоследък не качваме съдържание заедно - нито снимки, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други факти, които ние не споделяме, но по един или друг начин накланят везните в посока, че нещо в отношенията помежду ни куца. Като нормално семейство минаваме през различни състояния - на радост и на разочарования. Логично много по-често показваме добрата и ведра страна на нещата, като не акцентираме на проблемите или избирателно ги споделяме с широката аудитория. Карти долу е опит да бъдем максимално открити за нашите взаимоотношения, дори когато това е неприятно малко или повече за нас. Не знаем дали ще имаме други съвместни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредица, която показва какво се случва в семейството без филтър и цензура.... времето ще покаже", гласи написаното от Петканов. В този стил започва и последвалото откровено видео. Вижте го и сами преценете какво се случва във ВИП-семейството.

">

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай