Дама от журито на Оскарите оплю номинациите

„Ирландецът“ е скучен, „Брачна история“ – нереалистичен, заяви жената, пожелала анонимност

Дама от журито на Оскарите оплю номинациите | StandartNews.com

Член на журито на Академията на филмовите изкуства и науки оплю „Ирландецът“ и няколко други ленти от номинираните за най-добър филм. Дамата, която не се назовава, седна пред „The Hollywood Reporter“, за да коментира предположенията си за развитието на Оскарите. Журито на Академията се състои от общо 8469 члена, главно актьори.

Жената заяви, че филмът на Мартин Скорсезе е скучен, прекалено дълъг и действието непрекъснато зацикля.

„Подмладяването на актьорите не се получи – липсваха им бръчките, но си личеше, че са възрастни хора. Нито един герой не можа да ме спечели и не ми пукаше за никого. Лентата си осигури цялото това внимание само заради Скорсезе – ако някой друг я беше режисирал, публиката нямаше да се впечатли“, коментира тя.

Дамата продължи с „Малки жени“: „Актьорската игра е зле, на моменти смущаваща и нямам представа защо са взели четири британски актриси да се правят на американки. Повтарящият се мотив за бедността беше труден за издържане – героините живеят в прекрасна двуетажна къща с готвач“.

Тя добави, че й е било трудно да се смее на шегите в комедията „Джоджо заека“, където се разказва за Хитлер и нацистите, независимо, че намира филма за „симпатичен“.

Жената упрекна и „Брачна история“, наричайки сюжета „нереалистичен“ – главните герои са звезди от Бродуей, животът им е видимо повече от сносен и нямат никакъв повод за развод. Но похвали военния епос „1917“, очаквайки той да спечели и разкри, че личният й фаворит е „Имало едно време в Холивуд“, защото е „по-сложен“ и „най-запомнящ се“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай