Божинов вече не обичал жена си

Хроникьорите залагат: Красавицата за кратко ще е сама

Божинов вече не обичал жена си | StandartNews.com

Николета се вълнува най-вече от дъщеря си и кариерата

Светски хроникьори тези дни залагат като за световно. Голямата тема е за колко време Николета Лозанова ще остане сама. Защото разводът й с Валери Божинов вече тече, а и той тръби наляво и надясно, че не желае да има нещо общо с майката на дъщеря си.

Двамата създадоха любопитна за едни и досадна за други любовна парабола. Тя завърши очаквано: едва ли някой е очаквал щастлив и мирен семеен живот, "докато смъртта ги раздели". След като Валери обяви, че се разделят, сега добави и финалната поанта: "Вече не я обичам". Как се стигна до тук?

Това бе връзка и брак, които минаха изцяло пред прожекторите. През цялото време Валери и Николета се държаха сравнително лицемерно. Постоянно повтаряха, че не искат медиите да се занимават с тях - омерзени като мегазвезди, които пазят личния си живот за себе си. А в същото време даваха мило и драго да съобщават с инстинкта на опитен пиар за всяка малка екскурзия, новина, снимка, прочие. Валери неопитно се хващаше на журналистите - всяко негово интервю започва с "Не искам да говоря за мен и Николета" и завършва с надълго и нашироко разказване за любовта им.

Причините за раздялата

Причините за раздялата им са няколко. Първата и най-стандартна - подозрения за изневери. Според мълвата близкият приятел до двойката Азис решил да светне Валери какви ги е вършила изгората му, докато Божинов се грижи за семейния бюджет по терените на Италия. Кръвта вода не става, плеймейтката - домакиня също.

Втората теза сред светските хроникьори е, че Николета отдавна не се интересувала от сексуални авантюри, но затова пък си търсела доста по-стабилен и по-надежден мъж от Божинов. Уви, както е известно, неговата кариера не съвпадна с очакванията да се превърне в страховит футболист. Има и трети вариант, който не е толкова екстремен като първите два - Николета дълго време трябваше да играе роля на красив трофей, който обаче няма собствена кариера и поприще. Сега обаче Лозанова попадна в капана на телевизионната страст, от която никой не е имунизиран - и откакто водела "Папараци", съвсем изгубила интерес към любовно-семейните отношения. Принципът е маркиран от самата Лейди Гага: "Предпочитам кариерата пред любовта, защото кариерата няма да те събуди една събота сутрин и да ти каже, че вече не те обича".

Чувствата им стартират в нощен клуб

Двамата се срещат за пръв път през 2006 година. На конкурс в нощна София, където бъдещето семейство е номинирано за секси награди. Тогава Валери е още с Алисия, но Николета веднага му хвърля поглед. Предстои очакваното. Легендата разказва, че на Божинов му се налагало да скача от прозореца, както става в подобни инфарктни ситуации, но Алисия като опитен шахматист била предвидила хода му и го чакала точно след скока. Минават три мъчителни години и накрая става неизбежното: Валери се разделя с Алисия и през 2009-а се събира с Николета. Две години по-късно стават семейство - сватбата е в баровския хотел РИУ в Правец. Всичко тръгна по мед и масло - заваляха щедри снимки във Фейсбук, на които двамата не пропускаха шанса да демонстрират щастието си. Освен с бременността Николета главно се занимаваше с това да пуска хапливи статуси срещу Алисия, която пък правеше иносказателни (не много) текстове срещу в нея в песните си. През есента на 2013-та обаче се случи първият голям провал: дните на Валери във "Спортинг" приключиха, след като нападателят блъсна съотборник и поиска сам да изпълни важна дузпа, която пропусна. Отстраняването му от португалския гранд намали и бюджета му. За разлика от Валери на Николета й потръгна в кариерата - при това в телевизията. Малко са семействата, които могат да издържат на ситуация, в която жената е по-успешна от мъжа. Валери започна с недомлъвки да споделя в интервюта, че съжалява за пропуснатите си шансове във футбола. Общественото мнение се раздели на две - половината обвиняваха Николета, че е провалила един талантлив футболист, а други - че Божинов си е виновен сам. Така или иначе от година двамата не живеят заедно, а сега се стигна и до развода. "Приказката" свърши. Но напоследък нещата между тях бяха като в единствената песен на Николета с "Ванко 1" ("Палиш ме") - изпълнено със сексапил видео, в което няма нищо стойностно. Двамата задръстиха социалните мрежи със селфита от полукомичен характер, в които се виждаше, че желанието им да изглеждат щастливи пред фотоапарат е преднамерено.

А сега накъде

Със сигурност по-благоприятен е развоят за Николета. Хубавицата притежава обещаваща телевизионна кариера с агресивното "Папараци", което гали самочувствието й до небивали размери. "Искам за мен да се говори като за българската Опра Уинфри", казва тя. Вярно е, че на Лозанова ще се паднат основните грижи по отглеждането на дъщеря им Никол, но пък Валери със сигурност ще остане основен донор по разходите за момиченцето. Божинов така и не успя да развие кариерата си до онзи мащаб, който приляга на нападател, голямата надежда на "Ювентус". Божинов има две деца и е напълно сам. Единствената надежда за него е да си вземе поука и да се опита да си намери подходяща жена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай