Бомба! Родна актриса призна за секс тормоз

Ирини Жамбонас два пъти получава предложение за роля срещу съответните „услуги“

Бомба! Родна актриса призна за секс тормоз | StandartNews.com

Ирини Жамбонас, която зрителите на Нова телевизия гледат всяка седмица по три пъти в „Алея на славата“, а театралите аплодират „Зад канала“, хвърли бомба в студиото на Мон Дьо. Отличната актриса разкри скандална подробност от кариерата си – тя два пъти получава предложение за роли срещу секс. Първия път удря яка плесница на наглеца - при това на обществено място. Според нея подобна новина едва ли е чак толкова шокова, след като в гилдията отдавна се знае за сходни рецидиви. Марта от „Алея на славата“ изрично подчерта, че това е много сериозен социален проблем, който обаче се замита под килима.

Ирини Жамбонас, която никога не допуска любопитната публика до личния си живот, се пошегува с незнайно защо разпространеното мнение в съсловието, че е чешит и трудна за работа. „Всъщност аз съм меко и топло същество“, уточни очарователната дама. Тя вдигна очи нагоре като знак на благодарност към баща си и похвали сина си, че е пораснал и възмъжал. Ирини разказа и за сцената в кинохита на Николай Волев „Маргарит и Маргарита“, в която героят на Васил Михайлов изнасилва нейната героиня върху бюрото си. След снимките тогавашната тийнейджърка и бъдеща звезда мълчи в продължение на няколко часа, за да дойде на себе си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Бай Пас
преди 2 месеца

Е и тази няма кой да е оправи явно

Откажи
Зрителка
преди 2 месеца

С уважение и симпатия към актрисата, която изигра една от най-значимите във времето роли в забележителния филм "Маргарит и Маргарита".

Откажи