Бомба! Какво правят Брад и Дженифър

Все повече от времето си прекарват заедно

Бомба! Какво правят Брад и Дженифър | StandartNews.com

Брад Пит и Дженифър Анистън са били забелязани заедно във Франция. Техните почитатели отдавна таят надежди, че двойката ще се събере  и май този път няма да останат излъгани.

Джен е във френската столица, заради снимките на „Убийство на яхтата“ – втора част. По думите на неназован източник на In Touch отношенията между актьорите са повече от добри, но те не искат да ги афишират.

"От време на време излизат навън, вечерят в някое кафене или ходят на уроци по рисуване. Но през повечето време те са много дискретни. Когато Джен работи, Брад се занимава с нещо свое", казва вътрешният източник.

Най-често разглежда произведения на изкуството в различни музеи. Твърди се, че далеч от шума и суетата на Холивуд двамата просто се наслаждават на времето си заедно и са планирали да прекарат цели шест месеца заедно. Те просто ще "видят какво ще се случи".

Говори се, че Дженифър Анистън дори е била в замъка Миравал в Южна Франция. Брад вече притежава само половината от имота, като се твърди, че бившата му съпруга Анджелина Джоли (46 г.) е продала своя дял на руски предприемач.

Източникът на изданието е категоричен, че Брад е пристигнал във френската столица специално, за да бъде близо до Анистън по време на нейната командировка. Двойката е отседнала в разкошен апартамент в хотел Four Seasons, който струва около 25 хиляди долара за една нощ. Дженифър Анистън и Брад Пит бяха женени 5 години – от 2000-а до 2005 г.

Разделиха се, защото Брад се събра с Анджелина Джоли

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай