Бившата на Мел Гибсън остана без издръжка

Бившата на Мел Гибсън остана без издръжка | StandartNews.com

Оксана изгуби $375 000 заради две думи

Бившата жена на Мел Гибсън Оксана Григориева изгуби издръжка от 375 000 долара заради две думи, изречени в интервю. Мел трябваше да изплати сумата до 2016 г., но без да иска, Оксана наруши споразумението за конфиденциалност, което я лиши от сумата. В интервю със скандалния радиоводещ Хауърд Стърн рускинята описа връзката си с Мел Гибсън като "болезнена и мрачна".

Според договора за издръжката обаче тя била задължена да не обсъжда публично връзката им и именно заради това съдът прекратил постановлението за изплащане на сумата. Гафът е почти фатален за Оксана, тъй като само преди няколко дни хубавицата обяви фалит - твърди се, че руската пианистка има дългове от над 400 хиляди долара, а активите й са съвсем мижави като за светска звезда - 40 хиляди долара.

Оксана, която е майка на осмото дете на Мел - 4-годишната Лучия, е похарчила голяма част от състоянието си за адвокати, тъй като през последните няколко години тя беше заета да води няколко горчиви съдебни битки срещу Гибсън. Григориева смени близо 40 юристи в последните години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай