Бившата любов на Ергена го замени, с кого

Фитнес инструкторката Христиана Парова е последната жена до Виктор Стоянов

Бившата любов на Ергена го замени, с кого | StandartNews.com

Фитнес инструкторката Христиана Парова е последната жена до най-желания ерген в България Виктор Стоянов. След такава жена определено ще му е трудно да намери по-добра – особено сред такива претендентки, съобщава "Блиц". Връзката им официално продължи повече от 6 години, а запознанството им тръгва от фитнес залата, където двамата прекарват голяма част от времето си.

В риалити предаването "Ергенът" Виктор споделя, че именно Парова е разбила сърцето му и раздялата им дошла по нейно желание. За момента красавицата се въздържа от коментари, както за връзката си с него, така и за друго, свързано с личния си живот. Тя изглежда фантастично и ежедневно потвърждава нагледно колко много работа върши във фитнес залата. 

Наскоро бившата дама на сърцето на Виктор Стоянов сподели кадри от бурна вечер, а едно от сторитата подсказва, че вече отново има любов в живота й. На една от многото снимки Хриси се прегръща с по-млад мъж, а като допълнение пише, че той е нейната половинка. Става дума за Александър Пеев, който поне засега все още не е познат в медийните среди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай