Битка! БТВ готви удар срещу НОВА с две звезди

За кое знаково предаване се готвят

Битка! БТВ готви удар срещу НОВА с две звезди | StandartNews.com

Тече нова битка за водещи и рейтинг в една от големите родни телевизии.

Здрави преговори текат за водещ на легендарното шоу "Dancing Stars", което се завръща в ефира на bTV след дълги години пауза, а и вече са ясни и имената на три популярни дами, поканени за тази роля, пише "Марица".

Фаворит номер 1 е Алекс Богданска, с която вече преговорите са доста усилени, както се твърди в информацията. И към момента изглежда, че моделката е склонна да приеме офертата, отколкото да я отхвърли.

Става ясно също, че от телевизията много искали много за водеща и Алекс Сърчаджиева, но актрисата още е в процес на размисъл дали да приеме или не. Да припомним, че преди години именно Сърчаджиева водеше шоуто заедно с колегата си Калин Сърменов.

Третото име, което върви в коридорите на медията, е това на Зейнеб Маджурова. Бившата звезда от "Big Brother" вече натрупа солиден опит като водеща, но дали от телевизията ще се спрат именно на нея, скоро ще стане ясно.

"Dancing Stars" е поверено отново на успешния екип на Нико Тупарев, които вече преговарят с няколко родни звезди за участие във формата, който стартира напролет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай