Безработен се уби с втори скок от блок

Безработен се уби с втори скок от блок | StandartNews.com

Трагедия със самоубийство на млад мъж потресе Велико Търново. 33-годишен готвач от старата столица се самоуби след повторно скачане от третия етаж на кооперация. Драмата се разиграла около 22 часа в понеделник на ул. "Петко Тодоров" 39 в квартал "Картала". Съседи на мъжа разказаха, че преди седмици Д. Д. останал без работа. Той не можел да си намери препитание и изпаднал в тежка депресия.

В понеделник вечерта младият мъж излязъл на балкона на дома си на третия етаж и полетял. Паднал обаче върху разпънат над приземния етаж чардак и асма. След това се претърколил. Така след полета се оказал жив и здрав на земята. След като разбрал, че е оцелял, Д. Д. се върнал отново в жилището и направил повторен опит да се самоубие. Пак скочил, но от другия край на терасата. Този път обаче паднал върху бетонната настилка и издъхнал.

Фаталното решение и драмата на младия мъж шокираха хората в блока. Според започнати той не е оставил предсмъртно писмо. Съседите не могат да си обяснят каква е причината за решението на човека да сложи край на живота си. "Млад човек, животът е пред него, защо така направи", недоумяват хората.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай