Берлускони счупи рекорда за млада булка

Годеницата му Марта Фасина не искала и да чуе за отмяна на партито заради войната

Берлускони счупи рекорда за млада булка | StandartNews.com

Докато Путин (на 69 г.) води войната си в Украйна, неговият близък приятел - бившият премиер на Италия Силвио Берлускони (85 г.),  продължава да си затваря очите и прави любовно шоу, пише „Билд“.

Според многобройни съобщения в италианските медии, Берлускони ще се ожени за 53 години по-младата си приятелка Марта Фасина (32 г.) утре, събота – "символично".Фасина е член на парламента от партията на Берслукони "Форца Италия", а според съобщенията двамата са заедно от 2020 г. Грандиозното тържество, описано от италианските журналисти като "сватба без брак", ще се състои в помпозната вила на Берлускони в Милано.

Това се случва за голямо неудоволствие на децата на Берлускони. Доскоро всичките пет деца на младоженеца, най-близките му съветници и приятели го съветваха да не го прави и предлагаха церемонията да бъде отложена.

Те са на мнение, че това е неподходящо с оглед на политическата ситуация.  Един толкова известен и влиятелен политик като Берлускони не би могъл просто да пренебрегне факта, че Путин води война в Украйна и да празнува с пищно парти. Особено заради личната му близост с руския президент, пише още в. „Билд“.

Изтъква се още, че Берлускони не е казал нито една дума в публичното пространство за руското нападение срещу Украйна от началото на войната преди 23 дни.

Говори се, че политикът и бизнесмен Берлускони почти е променил решението си за сватбената церемония. Но не и младата му годеница: твърди се, че Марта Фасина е била "обидена и ядосана", че изобщо се е обмисляла отмяна на събитието. Тя изобщо не споменала войната в Украйна.

Тъй като трябвало да се откаже от истинска сватба, тя иска да направи тази церемония в събота, независимо от всичко. А Берлускони? В края на краищата той не желае да си навлече неприятности с булката.

Според запознати това ще бъде пищно парти в чест на "любовта и уважението", на което са поканени около 60 гости, пише "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай