Бекъм събира Кейт и Меган

Кралските особи гости на сватбата на Бруклин

Бекъм събира Кейт и Меган | StandartNews.com

Много скоро Кейт Мидълтън и Меган Маркъл може да се срещнат на сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц. И семейството на Кейт и Уилям, и това на Меган и Хари са получили покани за звездната сватба от семейство Бекъм. 
Въпреки, че от пролетта принц Хари и Меган Маркъл не са част от кралския двор, отношенията на Херцогинята на Кеймбридж и Съсекс не спират да бъдат тема за обсъждане от медиите. Вижте в канала "Royal News" във vbox7: 
"В близко бъдеще има възможност двете херцогини да се срещнат на звездно събитие, за което все още не е сигурно, че ще се състои, заради настоящата ситуация в света. Става дума за сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц. Семейство Бекъм поддържат топли отношения с кралското семейство от много време, затова се предполага, че едни от гостите със сигурност ще бъдат именно принц Уилям и Кейт Мидълтън". 

От друга страна Дейвид и Виктория Бекъм имат и близки връзки с принц Хари и Меган Маркъл. Бившата актриса е едно от големите почитателки на тоалетите на Пош Спайс. Затова се смята, че и Меган и Хари са получили покана за сватбата на Бруклин Бекъм.
Ако събитието се осъществи, това ще бъде първата среща на двете херцогини от март месец насам.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай