Баща изключи дюшека на дъщеря си заради наплатен ток

Баща изключи дюшека на дъщеря си заради наплатен ток  | StandartNews.com

Бащата на Мария, парализирана след тежка катастрофа вече трети месец, изключи специалния клингеров дюшек заради непосилните сметки за ток на семейството, пише marica.bg.

Дълговете на семейството са скочили и заради сметка от 8000 лева за поставените импланти на момичето. Те са сложени при животоспасяващата операция, след като Мария чупи прешлен на гръбначния стълб. Трети месец родителите не могат да съберат сумата, за да платят имплантите на болницата.

На базар за набиране на средства в Пловдив вчера дъщерята на общинския съветник Иван Вичев - Даниела, купи мече за дъщеричката си. Остави и 200 лева в кутията. Кръщелницата на д-р Борислав Калнев, който оперирал Мария, също посети базара. Там има картини от класици, гоблен, чехли, дрехи, бижута. Днес е последният ден, в който те ще бъдат изложени на това място.

Вчера на базара дойде и бащата на Мария. Дано да се съберат парите, защото заплатата ми отива само за рехабилитатор, лекарства и памперси, дори тока не можем да плащаме редовно. Прекъсват ни го, а после ни искат по 20 лева за такса включване, сподели Васко Дребнелиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай