Баба Дарина Павлова пусна снимка с внучето

Дъщеря й Паола описва като чудо раждането на бебето

Баба Дарина Павлова пусна снимка с внучето | StandartNews.com

За прясната новина, че вдовицата на милиардера Илия Павлов -  Дарина е станала баба на момченце, се разбра от инстаграм профила ѝ в началото на тази седмица. Бившата актриса пусна затрогващо фото със сина си Илия-Калоян, щерката Паола и бебето.

Вижте баба Дарина Павлова с внучето

"Поглеждам назад към всички наши семейни моменти с такава обич. От усмихнато малко дете, красива балерина, разговори за много пътувания, танци заедно, до гледане как самата ти ставаш майка никога не съм била по-горда с теб. Пораснала си и си се превърнала в забележителна жена и майка. Това е вашият специален ден и ние всички се надяваме да се забавлявате. Честит рожден ден, моя най-скъпа дъще! Обичам те", написа Дарина Павлова към снимките.

Паола, която преподава йога, е учила социология и визуални изкуства. Няколко години по-късно съосновава услуга за онлайн абонаментна кутия, която ръководи през по-голямата част от 20-те си години, докато не стига до т.нар. бърнаут и се налага да се подложи на операции. Това самата тя описва в блога си.

Дъщерята на Дарина Павлова, която от години живее в САЩ, страда от болестта ендометриоза и аденомиоза. "Откакто се помня са ми казвали, че е малко вероятно да зачена и ако успея, най-вероятно няма да продължи, разказва Паола в своя инстаграм профил, затова и бременността си определя като "чудо".

Паола ражда сина си на песента на Стиви Уондър Sir Duke, обяснява самата тя. В деня, в който си купила записа на парчето от магазин за винили, усетила, че раждането започва.

Точно докато плащах, усетих остър ритник от нашия малък пич, сякаш той знаеше значението на това, което държах в ръцете си, а то дори не беше в плейлиста ми за раждане!, пише Паола.

Въпреки че Дарина Павлова рядко споделя лични моменти, този път се похвали с радостната новина в социалните мрежи.

Представям си, че няма да иска да разказва за личния си живот. Дъщеря ѝ е като моята дъщеря - страшно пази пространството си и не желае изобщо да се коментира и да се пише за нея, каза Марта Вачкова, която е близка приятелка на Дарина Павлова.

Вачкова беше и сред първите, които поздравиха щастливата баба в инстаграм. "Обич и радост и за двете ви!", написа актрисата. Двете често пътуват заедно. Миналото лято бяха в италианския курорт Порто Черво, откъдето Марта публикува кадри, на които позира с дъщеря си Рада, Дарина и приятелки.

/lupa.bg/

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай