Азис обвини Фънки в расизъм

Драматичен бе новият лайф на "Като две капки вода"

Азис обвини Фънки в расизъм | StandartNews.com

Азис обвини Фънки в расизъм, след като Рафи се превъплъти в краля на поп фолка и изпя "Сен Тропе". След изпълнението на Бохосян, Фънки стана от масата и напусна сцената, отказвайки да коментира гледката: "Аз ще отида да пийна водичка, за да не отворя устичка". Когато камерите го показаха зад кулисите, той заяви: "Това беше тотална идиотщина, ужасяващо. Не знам какво да кажа просто. Особено този текст - иде ми да се гръмна. Не знам на кой прилича, едва ли е на Азис. По-скоро на индианец от Латинска Америка, който случайно е сбъркал адреса и дреме в България. Това беше ужасно". Накрая обаче даде 8 точки на Рафи и призна, че Азис все пак е труден образ за имитация.

Васко обаче силно се засегна. Той обяви държанието на Фънки за отвратително и просташко, изтъквайки, че е неуважително както към него, така и към Рафи, който цяла седмица се е трудил и ходил да високи токчета, за да влезе в образа брилянтно.

"Всички даваме много от себе си. На мен може би най-не ми се получават нещата. Това откровено расистко отношение на Фънки към образа ми, в случая имитиран от Рафи, е отвратително и просташко. Това нещо демотивира! Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкова погнусен, че не да може да го гледа. Адски е тъпо и неприятно за един артист, който толкова се е старал. Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно!", изригна Азис. 

Но Фънки отвърна категорично: "Скъпи Васко, интелектуалният багаж, който нося, ми пречи да бъда простак. Излязох, за да не кажа какво мисля за това нещо, което чух и видях. Все пак аз съм образован музикант". "А ние сме аматьори... така ли да го разбирам?", възкликна Азис, който все пак спечели новия лайф и мръдна с едно място нагоре във временното класиране - от осмо на седмо. Михаела още е лидерът на сезона.

Драматичен бе целият шести епизод на "Като две капи вода". Приятна изненада поднесе изпълнението на Къци, който пя класиците Scorpions. Големият му син се качи на сцената, редом с баща си и заби жестоко соло на китарата на живо. Представянето на самия Къци обаче бе разочароващо. След изпълнението си повелителят на колелото на късмета имаше известни несъгласия с журито. Фънки, който всъщност похвали Къци за опита му, отбеляза, че е можел да изпее парчето с един, два тона по-надолу. Къци обаче заяви: "Стига с тея тонове, не са проблем", но Фънки веднага контрира: "А-а, проблем са..." Хилда пък се оплака, че актьорът не се е представил толкова добре, колкото е показвал, че може. Къци се засегна: "Имам чувството, че съм в шоуто "Открий дефекта". Фънки веднага отсече: "Спор с журито - няма!" и с това сложи край на конфронтацията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай