Азис: Не сме на война, забавлявайте се

Феновете на краля на поп фолка ядосаха любимеца си след началото на "Като две капки вода"

Азис: Не сме на война, забавлявайте се | StandartNews.com

Феновете на Азис ядосаха любимеца си след началото на "Като две капки вода". Последователите на краля на поп фолка са го заляли със съобщения, настройвайки го срещу останалите участници в шоуто, които са негови колеги и приятели. Той обаче остана крайно разочарован от поведението на почитателите си и се включи в социалните мрежи, за да им направи забележка.

"Пожелавам си само едно. Хората да престанат да ни настройват един срещу друг в "Като две капки вода". Искам да спрете да ми пишете - "Убий ги", "Ти заслужаваш първото място","Покажи им кой е най-големия", "Тоя не заслужава да е там" или "Разбий конкуренцията". Хора, ние не сме на война! Какво ви става?! Това е шоу за забавление и смях! Ние сме едно цяло в този формат. Не можете да ни разлайвате като кучета един срещу друг! Няма да ви се получи! Всички участници сме колеги и приятели. Нямате право да всявате омраза! Ние няма да се подадем!", гневи се Азис в Инстаграм.

Колежката му и нова баба Глория също се включи в темата.

"По принцип всички хора се изненадват, когато видят певци или артисти в добри отношения... ама как така ?! - Ей така!! Не сме тръгнали на война и да правим сеир, интелигентните хора се ценят и подкрепят - нарича се лоялна и градивна конкуренция! Всеки с талант и адаптивност върви по своя път! Няма случаен успех!!! Признак на ниска култура и възпитание е да коментираш колега, това означава само едно страх, слабост и лошо възпитание! Успех на всички в шоуто! Браво Васко", пише тя. 

Азис и колегите на Глория не пропуснаха да я поздравят за появата на внучката й Галина. "Да ви е жива и здава! Ех,каква хубава новина. Помня Симона почти бебе. Вече е майка... Голямо щастие на всички желая!", заяви кралят на поп фолка. "Честито! Да ви е жива и здрава!", пише Преслава. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай