Андреа с ново амплоа

Певицата пише книга

Андреа с ново амплоа | StandartNews.com

Ще видим поп фолк звездата Андреа в ново амплоа. Певицата ще става писателка - захваща се да разкаже историята на прадедите си. Това съобщи самата тя в социалните мрежи.

"Според мен човек никога не трябва да забравя за прадедите си! Трябва да ги помни! Това е животът ни и ние сме част от ДНК, което тече в същността ни. Искам да Ви споделя, че работя и по книга в чест на прародителите ми. Надявам се да Ви е интересно и да ми дадете насока как си представяте да бъде книгата ми. Младите трябва да се интересуват от рода си и да не забравят откъде идват. Защото много често това определя накъде са тръгнали", пише Андреа в Инстаграм и сподели снимка на прадядо й Георги.

"Запознал се е с прабаба ми в театър “Ренесанс”. По онова време е пял в хора там, по-късно започва да членува в партии “БЗНС” и “Звено”, които са били срещу Царя и попада в затвора. След това започва да се занимава активно с бизнес и е първият човек, вкарал акордеон в България. Да не забравяме, че е добър художник, изключително интересен човек със силен характер (все пак е бил зодия овен)", разказа още Андреа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай