Тайни и скандали в нов сериал

„Белгравия“ тръгва по bTV Lady на 13 ноември

Тайни и скандали в нов сериал | StandartNews.com

История за тайни и скандали сред висшия ешелон на лондонското общество през 19-ти век завладява ефира през уикендите по bTV Lady с „Белгравия“. Началото е на 13 ноември, епизодите на историческата мини поредица на ITV от 2020 г. ще се излъчват всяка събота и неделя от 23 и обещават вълнуващо пътешествие из различните класови съсловия на Острова. Базиран на едноименния роман на Джулиан Фелоус от 2016 г. и от създателите на световния хит „Имението Даунтън“, „Белгравия“ разказва за издигането на семейство Тренчард, което заплашва да преобърне вековни порядки.

Историята започва на бала на херцогинята на Ричмънд в нощта на 15 срещу 16 юни 1815 г. Събитието се провежда в Брюксел в навечерието на битката при Куатър Брас и два дни преди тази при Ватерло. Сред гостите са Джеймс и Ан Тренчард, които забогатяват неочаквано и заживяват сред висшето общество, след като малката им дъщеря София привлича вниманието на Едмънд Белазис – син и наследник на едно от най-богатите и видни семейства във Великобритания.

Двадесет и шест години по-късно двете фамилии се заселват в новопостроения район на Белгравия. Семейство Тренчард се противопоставят на утвърдените висши класи в Лондон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай