Салма Хайек: Семейството е по-важно от всичко

Пино предлагал 3 пъти брак на Салма, докато успее да я убеди

Салма Хайек: Семейството е по-важно от всичко | StandartNews.com

Латино красавицата си взела кученце от България

"Нито славата, нито парите, нито успехът в киното могат да се сравнят по важност със семейството. Понякога дори ми се налагаше да правя филми, които не харесвах, но знаех, че ще печеля за вкъщи и това бе достатъчна мотивация". Това заяви Салма Хайек в "Тази събота" по бТВ.

Тя разказа, че в началото на кариерата й всеки й е казвал, че е невъзможно да успее. "Дойдох от Мексико. Английският ми беше зле - впрочем все още е. Твърдяха, че няма как да пробия в Холивуд. Както и че след като навърша 30, ще ме изхвърлят от света на киното. Вече съм на 47, а предложенията, които получавам, са много повече, отколкото някога съм си мечтала", каза още красавицата от "Десперадо". И добави, че в началото имала проблеми с майка й, която е оперна певица. "Тя изобщо не разбираше какъв е смисълът човек да се снима. За нея беше срам, позор. Но в крайна сметка родителите ми повярваха в мен и разбраха, че само така мога да съм щастлива", каза още тя.

Хайек разказа още, че дълго време е имала проблем с идеята за семейството и не вярвала, че бракът е изобщо възможен. "Бе така до момента, в който срещнах Франсоа Анри Пино. Бях нервна първоначално, но той успя да ме покори. Предложи ми годеж три пъти, отказах. Но бе много постоянен и в крайна сметка ме убеди. Той е ужасно умен човек. Познава ме. Знае как да получи от мен абсолютно всичко и го прави по много фин начин. Ето един пример - изобщо не исках да живея в Париж. Не знам как и какво направи, но след месец вече се бяхме преместили във френската столица. И почувствах, че това наистина е моето място", сподели Салма, чийто брак оглавява класацията за най-заможните двойки с 15 млрд. долара. Хайек разказа още, че дъщеря им Валентина има толкова много таланти, че изобщо не е сигурна кой път ще поеме. "Мисля да я пазя от снимачната площадка. Ще навърши скоро седем, а това е време, в което трябва да започне да открива сама себе си. Не искам да й преча, ако толкова рано влезе в света на киното, това ще се отрази зле на психиката й, ще й тежи", разкри родителската си рецепта Хайек. Според нея най-подходящата професия за малката Валентина би била адвокат. "Понеже може всичко, но най-вече да спори", аргументира се майката.

Салма най-искрено запита какво по-точно представлява свободното време, понеже никога не е имала такова. "Всяка жена, която има деца и съпруг, знае, че е невъзможно да има време за себе си. Почивам си много рядко - със судоку. Мога да реша судоку за напреднали за четири минути, много съм добра с числата", похвали се латино красавицата, която бе в България за снимките на "Септември в Шираз" с Ейдриън Броуди.

Жената, която изигра великата Фрида Кало, разказа още, че във фермата им с Франсоа има повече от 30 животни. "Папагали, зайци, морски свинчета, лисица, хамстери, риби, коне, кучета, котки. Имаме и пуйки, защото никой не ги иска вече... Имахме коза, но я махнахме, понеже беше толкова луда, че разрушаваше хармонията в цялата ферма", каза тя. И добави, че си е взела кученце от България и го е кръстила Очо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай