Ритонците погнаха Кичка

Ритонците погнаха Кичка | StandartNews.com

Люси Иларионов може да излезе от Къщата по желание заради изгората си Ани Хоанг

Да не си отварям устата за нея, беснее Здравко

Мистерията с любовта между известна чалга певица и Пламен Богданов не беше разплетена дори и след излизането му от "Вип брадър". Бившият футболист, който бе първият изгонен от Къщата, не пожела да разкрие името на своята бивша любима в живото предаване на Нова.

"Такава любов вече няма", заяви той в "На кафе". Въпреки че беше подложен на кръстосан разпит в студиото при Гала, Богданов успя да се измъкне. Все пак доскорошният съквартирант не се закле, че не е бил с Джена, а в думите му остана съмнение, че именно изпълнителката е жената, за която той говори в Къщата. "Чувствам се като победител само с влизането си в "Биг брадър". Не се чувствах удобно във "ВИП-а", много хора стояха настрани от мен.

Най-близки почувствах Светлана и Моника", каза той след излизането си от Къщата. И тъй като имаше право да спаси един съквартирант от следващите номинации, Пламен избра Джино. "Възхищавам му се. Той е много мъжко момче, най-добрите приятелства започват с конфликти", разкри още бившият футболист.

Съквартирантите от селската Къща снощи получиха своята първа мисия, която включваше диверсионни тактики, промъкване на пръсти и огромна доза риск. За да влязат незабелязано в Звездната къща и да откраднат любимия параван на Кичка Бодурова, дамите се превъплътиха в Ангелите на "Биг брадъра".

А Кирил бе предрешена като Късата малка черна нинджа.
Кичка Бодурова и в следващите епизоди ще се опитва да приобщава екстравагантната Луна към останалите. Попфолк певицата, за която "половината зрители смятат, че е луда, а другата половина - че играе", както казва Жени Калканджиева, продължава да се държи неадекватно. Тя за пореден път провокира Кичка с язвителни забележки и коментари и естрадната звезда е на ръба на нервна криза.

Може би затова Бодурова доста се поизложи по време на разпределението на седмичния бюджет на съквартирантите, като настояваше да й доставят сьомга и шампанско. Стигна се до скандали, като Кичка и Здравко от "Ритон" бяха в епицентъра им. Двамата не спряха да крещят през цялото време, докато Ернестина и Гъмов се опитваха да угодят на всички прищевки. "Купуваме някакви неща, които отвън те не могат да си ги позволят", ядосано се изказа ритонецът.

Люси Иларионов, номиниран заедно с Луна и Джорджано, бе спасен от зрителите. Но близки до режисьора твърдят, че той може да излезе от шоуто по желание. Извънгабаритният, но пък много чувствителен Люси е силно притеснен и не се чувства добре в Къщата. Причината се крие в това, че 170-килограмовият мъж е болезнено ревнив към половинката си Ани Хоанг. Двамата са заедно от 5 години и минават за една от най-стабилните двойки в попфолк средите. Люси се притеснява, че Ани може да му кръшне и нищо чудно по някое време да напусне предаването.

Фолк певицата от виетнамски произход отказва да роди от режисьора. Младата дама се оправдава с това, че е още й е рано. Иларионов обаче е на 42 и мечтае да държи в ръцете си бебе. В шоуто той сподели, че най-голямата му болка е това, че все още няма наследник. Бившият актьор и певец има зад гърба си един провален брак с манекенката Преслава, който приключи само за 5 години. Именно слуховете за изневерите й слагат край на брака им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай