"Междузвездни войни" подминаха България

"Междузвездни войни" подминаха България | StandartNews.com

От мега продукцията „Междузвездни войни" решиха да подминат България. Феновете у нас няма да могат да се включат в конкурс с награда участие в Епизод 7 на сагата, обявен днес.

След радостта от новината за старта на снимките на новия филм дойде ред и на първото разочарование за българските фенове на Сагата. Режисьорът Джей Джей Ейбрамс днес даде начало на акцията „Междузвездни войни - Сила за промяна" с цел да се съберат средства за подпомагане на програмите на УНИЦЕФ за децата по целия свят. Всеки, който се регистрира в omaze.com и/или подпомогне финансово инициативата, може да спечели невероятна награда – участие в Епизод 7, а късметлията (+1) получават безплатни самолетни билети за Англия и 2 нощувки в хотел, статута на ВИП гости на снимачната площадка, където работи екипът на „Междузвездни войни", както и малка роля без реплики.

Уви България не попада сред държавите, които имат право да участват в конкурса. Това са: Аржентина, Австрия, Канада, Кипър, Естония, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Индия, Ирландия, Япония, Латвия, Литва, Мексико, Холандия, Филипините, Португалия, Румъния, Русия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, САЩ и Великобритания.

Освен българските фенове, пренебрегнати ще бъдат и тези от  Белгия, Италия, Малта, Сингапур и Тайланд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай