Майкъл Дъглас и Зита-Джоунс пред развод

Депресиите на Катрин съсипали брака им

Майкъл Дъглас и Зита-Джоунс пред развод | StandartNews.com

Лос Анджелис. Шокираща новина плъзна в холивудските хроники. Майкъл Дъглас е пред развод с Катрин Зита-Джоунс. Клюката се разчу, след като актрисата се появи сама на премиерите на филма "БСП - Бесни страшни пенсии 2" в Лос Анджелис и Ню Йорк.

Семейството преодоля проблемите с рака на Дъглас, който беше в 4-и стадий, и биполярното разстройство на Джоунс, но изпитанията далеч не са закрепили връзката им. "През толкова много трудности преминаха, че вече спряха да изпитват каквото и да било удоволствие от този брак. Катрин е много сложна за изтърпяване, защото през седмица е в депресия, а Майкъл няма сили да се бори с това заради собствените си здравословни проблеми", сподели източник, близък до двойката.

А самият развод също ще докара доста проблеми - двамата ще влязат в съдебна битка за подялба на общото имущество, оценено на 300 млн. долара, която ще продължи дълго, прогнозират адвокатите. "Катрин се бори да спаси брака си, но на Майкъл му е дошло до гуша от вечните промени в настроението й, гневните изблици, тайното пиене на алкохол и капризите й. Той не може повече така", говори се още в светските хроники.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай