Катрин Зита-Джоунс проговори

Катрин Зита-Джоунс проговори | StandartNews.com

Катрин Зита-Джоунс за първи път проговори открито за проблемите на съпруга си Майкъл Дъглас, на когото откриха рак на гърлото през 2010 година. Пред списание "Стелла" звездата от "Зоро" сподели, че се е притеснявала как ще издържи, след като е разбрала за сериозната болест. "Това се случва на хората през цялото време. Но е огромен шок, когато картите започнат да се разкриват и ти си казваш "Господи, не може да бъде", разказва Катрин. Подкрепата на семейство, приятели и феновете й дала сила да продължи.

Катрин била очарована от факта, че съпругът й се е показал като много силна личност по време на лечението, включващо радио- и химиотерапия, въпреки че ракът е бил в четвъртата фаза на развитие, петата от която води до смърт.

"Когато откри болестта, той каза "Добре, какво трябва да направя?". Беше много тежко, но Майкъл запази чувството си за хумор", разкри още известната му половинка. И двамата са били честни с децата, водейки ги по терапиите.
След като двукратният носител на "Оскар" премина през лечението, той заяви, че има 95% е излекуван, макар терапиите да са го направили много слаб. Малко след щастливия финал за актьора Зита-Джоунс влезе в клиника заради биполярно нарушение, характеризиращо се с рязка промяна на настроенията. 68-годишният Майкъл пък рече, че ракът бил причинен от вирус, пренесен му чрез орален секс. Катрин отказа да дискутира причините за болестта, твърдейки, че перипетиите са направили семейството й по-сплотено. Звездната двойка сключи брак през 2001 г. и има две деца - Дилън на 12 и Карис на 10. Четиримата живеят извън шумотевицата на Ню Йорк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай