Събота,

Какво каза Миранда от "Сексът и градът" на Жоро Тошев

От: Агенция Стандарт -
405
Какво каза Миранда от "Сексът и градът" на Жоро Тошев
A
A
A

18 години след "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис - отново на екран в дългоочаквания премиерен сериал на HBO "Просто ей така".

Новите 10 епизода са на път да поставят рекорд по гледаемост.

Георги Тошев разговаря с актрисата Синтия Никсън, позната с ролята си на Миранда, и продуцента Майкъл Патрик Кинг.

"Есенцията на новия сериал е и концентрирана в това как всичко еволюира – от приятелствата, през телата до взаимоотношенията ни. Фокусираме се върху това, което става по-силно, и това, което става по-слабо. Това как се запознаваме с нови хора на тази възраст. Хората си мислят, че срещат най-близките си приятели докато станат най-много на 30. Изведнъж се появяват 4 персонажа, които те взимат със себе си на пътешествие през еволюцията на личността. Опитваме се да отразим еволюцията на реалността с тези 4 нови феноменални образи и нашите изключително обичани Кари, Миранда и Шарлот", разказва Кинг.

"Събрахме се един ден, за да прочетем заедно на глас сценария на първите 3 епизода и това беше един от най-хубавите дни в живота ми. Беше страхотно да работя с тези страхотни актриси, както и всички нови страхотни хора, които се присъединиха към нашето шоу", допълва актрисата.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com